Offerte aanvragen

Op deze pagina heb je de mogelijkheid om een offerte aan te vragen, afgestemd op jouw specifieke wensen. Vul eenvoudigweg het formulier in en laat ons weten hoeveel bedrijven je wilt inschrijven. Wij staan voor je klaar om een voorstel op maat te maken, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van jouw onderneming.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 020 2611 859. Je kunt ook mailen naar info@amsteroffice.nl.

Veelgestelde vragen

Ja, we voldoen volledig aan de eisen van de KvK. Ons bedrijvenverzamelgebouw biedt niet alleen de mogelijkheid om je als bedrijf in te schrijven, maar ook om te werken en te vergaderen, wat in lijn is met de vereisten van de KvK.

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?

Na succesvolle aanmelding nemen we spoedig contact met je op om de laatste details te bespreken.

Om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke service bieden en om te voldoen aan de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT), vragen we je vriendelijk om je te identificeren.

Je kunt bij ons op werkdagen binnen een paar uur al je overeenkomst ontvangen. We streven ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te maken, zodat je snel gebruik kunt maken van onze dienstverlening.

Ja. Als je verkiest dat we de post fysiek doorsturen, eventueel zonder deze te openen, laat het ons dan weten. We regelen dat de post ongeopend en veilig naar het door jou opgegeven adres wordt verzonden.

Elke week scannen we de ontvangen post voor je en sturen we deze als bijlage naar het door jou opgegeven e-mailadres. Zo blijf je op de hoogte van je post, waar je ook bent.

Wij accepteren de volgende rechtsvormen:

– Eenmanszaak
– Vennootschap onder Firma (VOF)
– Besloten Vennootschap (BV)
– Commanditaire Vennootschap (CV)

– Stichting
– Coöperatie

Zowel startups, bestaande bedrijven, ZZP’ers/ freelancers kunnen bij ons terecht.

Laat ons weten op welke dag je wil werken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je een comfortabele werkplek tot je beschikking hebt.