Bedrijf aanmelden

Je kunt jouw bedrijf aanmelden door het registratieformulier in te vullen. Kies het pakket dat het beste bij jou past, met de optie om maandelijks of jaarlijks te betalen.

Wil je meerdere bedrijven inschrijven? Geen probleem! Vraag eenvoudig een offerte aan door op de link te klikken en ontdek de voordelen van een gestroomlijnde registratie voor al je bedrijven.

Kunnen we je ergens mee helpen met betrekking tot het aanmelden of de aanmeldingsprocedure? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 020 2611 859. Je kunt ook mailen naar info@amsteroffice.nl.

Veelgestelde vragen

Ja, we voldoen volledig aan de eisen van de KvK. Ons bedrijvenverzamelgebouw biedt niet alleen de mogelijkheid om je als bedrijf in te schrijven, maar ook om te werken en te vergaderen, wat in lijn is met de vereisten van de KvK.

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?

Na succesvolle aanmelding nemen we spoedig contact met je op om de laatste details te bespreken.

Om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke service bieden en om te voldoen aan de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT), vragen we je vriendelijk om je te identificeren.

Je kunt bij ons op werkdagen binnen een paar uur al je overeenkomst ontvangen. We streven ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te maken, zodat je snel gebruik kunt maken van onze dienstverlening.