Vergaderruimte Amsterdam

Welkom bij AmsterOffice, dé plek voor jouw zakelijke bijeenkomsten in Amsterdam. Zoek je een professionele vergaderruimte die stijl, comfort en faciliteiten biedt tegen betaalbare tarieven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek waarom bedrijven kiezen voor AmsterOffice en ervaar zelf hoe onze vergaderruimte jouw bijeenkomsten naar een hoger niveau tilt. 

 

Vanaf €20 per uur

Professionele Vergaderruimte

Onze vergaderruimte biedt een professionele omgeving voor al je zakelijke bijeenkomsten. Met faciliteiten en comfortabele zitplaatsen is het de ideale plek voor productieve vergaderingen. Reserveer nu en ervaar de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Bij AmsterOffice vind je vergaderruimtes tegen zeer betaalbare tarieven. Onze prijzen beginnen al vanaf €25 per uur, zodat je kunt profiteren van een professionele locatie zonder je budget te overschrijden.

Onze tarieven

Profiteer van scherpe tarieven en flexibele boekingsopties voor elke behoefte. Onze tarieven beginnen al bij €20 per uur. Een hele dag vergaderen kan al voor €140.

    • Vergaderen - 5 personen

      • Per uur:
        €20
      • Halve dag (4 uur): €50
      • Hele dag (8 uur): €140
    • Extra faciliteiten

      • Beamer en scherm: €15 per uur
      • Whiteboard en flip-over: €5 per uur
      • Koffie, thee en water: €3 per persoon per dagdeel

Efficiënt vergaderen met flexibele boekingsopties

De vergaderruimte is uitgerust met betrouwbare technologieën, waaronder snelle WiFi en whiteboards. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering is binnen handbereik. Ervaar hoe onze ruimte jouw vergaderingen kan verbeteren.

Bij AmsterOffice begrijpen we dat plannen soms last-minute kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele boekingsopties aan. Of je nu een paar uur, een halve dag, of een hele dag nodig hebt, wij passen ons aan jouw schema aan. Boek eenvoudig online en beheer je reserveringen met gemak.

Vergaderruimte in Amsterdam Noord

Gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

Onze vergaderruimte bevindt zich in Amsterdam Noord, met voldoende parkeergelegenheid en zeer eenvoudig bereikbaar. Deze gunstige locatie maakt het gemakkelijk voor alle deelnemers om zonder gedoe op tijd aanwezig te zijn, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Boek vandaag nog je vergaderruimte bij AmsterOffice en ervaar het gemak en de toegankelijkheid van onze locatie.

Ervaringen van onze klanten

image

De vergaderruimte voldeed aan onze verwachtingen. Alles was netjes verzorgd en de locatie was goed bereikbaar. De prijs was ook redelijk. Kortom, een prima ervaring voor onze vergadering.

Margriet van der Kooi
image

Wij huurden deze vergaderruimte voor een belangrijke presentatie en waren erg blij met onze keuze. De ligging in Amsterdam Noord was voor ons erg handig en de prijs was zeer redelijk gezien de kwaliteit die geboden werd. Een uitstekende ervaring en zeker een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een vergaderruimte zonder de hoofdprijs te betalen.

Hernan
image

Locatie was perfect voor onze teammeeting, goede prijs-kwaliteitverhouding

Jonathan van Dijk

Veelgestelde vragen

Bij AmsterOffice bieden we verschillende boekingsopties aan om aan jouw behoeften te voldoen. Je kunt kiezen voor een paar uur, een halve dag, of een hele dag. Hierdoor heb je de flexibiliteit om een vergaderruimte te boeken die past bij de duur van je bijeenkomst. Of je nu een korte vergadering hebt of een hele dag nodig hebt voor intensieve besprekingen, wij hebben de juiste optie voor jou.

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij onze locatie in Amsterdam Noord. Dit maakt het gemakkelijk voor jou en je deelnemers om zonder problemen een parkeerplek te vinden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats, wat bijdraagt aan een stressvrije vergaderervaring.

Onze vergaderruimte in Amsterdam Noord is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse tram-, bus- en metroverbindingen in de buurt die je snel naar onze locatie brengen. Dit maakt het eenvoudig voor alle deelnemers om op tijd aanwezig te zijn, ongeacht hun vervoersmiddel.

Ja, we bieden kortingen voor langere boekingen. Als je van plan bent om onze vergaderruimte voor een langere periode te gebruiken, zoals meerdere dagen per week of maand, kunnen we je speciale tarieven aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare kortingsmogelijkheden.