Start jouw flexwerkervaring

Ontdek de perfecte werkplek en boost je productiviteit. Schrijf je vandaag nog in en ervaar de voordelen van flexwerken. Geniet van een inspirerende omgeving, moderne faciliteiten en de vrijheid om te werken zoals jij dat wilt. 

Veelgestelde vragen

Ja, als member ben je gegarandeerd van een plek bij Amsteroffice. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende werkplekken beschikbaar zijn voor onze members, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een werkplek wanneer je komt werken.

Bieden jullie vergaderruimtes aan?

Ja, we hebben meerdere vergaderruimtes beschikbaar. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met moderne faciliteiten, ideaal voor zowel kleine als grote meetings. Je kunt de vergaderruimtes eenvoudig reserveren via ons online boekingssysteem.

Ja, we bieden ergonomische werkplekken aan. Onze bureaus zijn verstelbaar zodat je zowel zittend als staand kunt werken. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens je werkdag. We streven ernaar om een gezonde en comfortabele werkomgeving te bieden voor al onze members.