KvK postadres

Wil jij je woonadres afschermen en ben je op zoek naar een voordelig KvK postadres? Dan heeft Amsteroffice goed nieuws: met een KvK postadres van Amsteroffice beschik je over een KvK-postadres én flexibele werkruimte. Al vanaf 18,95 euro per maand kun je bij ons terecht.  

Onze diensten

image

Vestigingsadres

Kies voor ons zakelijke adres en profiteer van alle voordelen zonder de kosten van een fysiek kantoor.
image

Werkplek

Ontdek onze flexibele werkplekoplossingen die zich aanpassen aan jouw behoeften en werkschema.
image

Vergaderruimtes

Onze vergaderruimtes zijn speciaal ontworpen om een professionele en efficiënte omgeving te bieden voor al jouw zakelijke bijeenkomsten.
Toegankelijk en betrouwbaar

Zorgeloos je werk doen

Met een KvK postadres scherm je jouw privéadres af voor de buitenwereld. Ondertussen kun je gewoon vanuit huis blijven werken. Als je daar behoefte aan hebt, kun je altijd tegen een meerprijs een werk- of vergaderruimte bij Amsteroffice huren.

Onze tarieven

  • Maandpakket

   €23,95
   • Betaal maandelijks
   • Inschrijf- en postadres voor KvK
   • Betaal drie maanden, daarna per maand
   • Inclusief gratis post ontvangen via e-mail
   • Geen opstartkosten
   • Genoemde tarieven ex btw.
  • Goedkoopste van Nederland

   Jaarpakket

   v.a. €18,95
   • Betaal jaarlijks slechts € 227,40
   • Goedkoopste van Nederland
   • Inclusief gratis post ontvangen via e-mail
   • Inschrijf- en postadres voor KvK
   • Geen opstartkosten
   • Genoemde tarieven ex btw.

Registratieadres en een fysieke werkplek in één

Heb je de mogelijkheden van het huren van een kantoorpand al eens onderzocht? Dan gingen van het prijskaartje ongetwijfeld je haren overeind staan. Zeker voor starters en kleine ondernemers is klassieke kantoorhuur vaak vrijwel onmogelijk. Met een Amsteroffice KvK postadres beschik je over meer dan alleen een registratieadres. Je kunt namelijk ook daadwerkelijk een werk- of vergaderruimte bij ons reserveren wanneer je daar behoefte aan hebt. Ook bieden we je onze postservice. De voor jou binnengekomen poststukken sturen we wekelijks door naar jouw e-mailadres.

Stappenplan

Ontdek onze eenvoudige zes-stappenprocedure om lid te worden van Amsteroffice. Heb je vragen over onze aanmeldingsprocedure? Neem gerust contact met ons op.

01

Kies je pakket

Maak een keuze uit onze pakketten en bepaal of je maandelijks of jaarlijks wilt betalen. Aanmelden gaat eenvoudig via onze website. Als je meerdere inschrijvingen overweegt kun je hiervoor een offerte aanvragen.
02

Controle

Wij hebben je aanmelding ontvangen en vragen je om een kopie van je ID-kaart te sturen. Daarnaast voeren we een WWFT-check uit om ervoor te zorgen dat alles in overeenstemming is met de geldende regelgeving.
03

Overeenkomst

Na succesvolle controle stellen we een overeenkomst op. Je ontvangt van ons de overeenkomst via e-mail. Met slechts een paar klikken kun je de ontvangen documenten eenvoudig online ondertekenen.
04

Factuur

Eenmaal door de administratieve stappen heen, sturen we je de factuur voor de gekozen diensten. Hierop vind je een overzicht van de kosten van je pakket.
05

Getekende overeenkomst

Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je in je mailbox van ons de ondertekende overeenkomst als bevestiging van je lidmaatschap.
06

Welkom bij Amsteroffice

Vanaf dit moment kun je wekelijks je post verwachten en profiteren van de vele voordelen die onze dienstverlening te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over wat er komt kijken bij een KvK postadres? Hieronder hebben we enkele van de vaakst aan ons gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Bij Amsteroffice houden we niet van onnodige complexiteit. Daarom kun je jouw KvK postadres direct via onze website aanvragen. De registratie, het contract en de betaling worden online geregeld.

Hoe ziet een abonnement bij Amsteroffice eruit?

Bij ons heb je de keuze uit een maandabonnement (€ 23,95 exclusief btw) en een jaarabonnement (€ 18,95 exclusief btw). Kies je voor een jaarabonnement, dan betaal je geen opstartkosten. Verder zijn alle voorwaarden en services hetzelfde.

Jazeker, dat is mogelijk. Vraag in dat geval direct via onze website een offerte aan. We sturen je zo snel mogelijk een aantrekkelijk aanbod op maat.

Ervaringen van onze klanten

image

Ik ben blij met mijn virtueel kantoor. Op een voordelige manier kan ik mijn woonadres afschermen.

Marijn Sanders

Een representatief vestigingsadres in Amsterdam voor een scherpe prijs